Vakantie 2024

Vakantie 2024 boeken?

Op de website van De Vakantie Specialist vind je, ook voor je vakantie 2024, alle mogelijkheden. Van een vakantiehuisje in Nederland tot een geheel verzorgde groepsrondreis Indonesië. Of je nu een strandvakantie wilt boeken in 2024 of een fietsvakantie Nederland, je vindt deze op één van onze websites.

lastminute vakantie deals banner

Alleen op reis in 2024 of met een groep?

Bij De Vakantie Specialist kan je ook alleenstaanden groepsreizen boeken. Gezellig met gelijkgestemden op vakantie. Of je nu een single bent van 25 of 55 plus. Voor iedere vrijgezel is er wel een aantrekkelijke alleenstaanden groepsreis 2024 te vinden.


Goedkope of luxe vakantie 2024 boeken?

Je kunt je vakantie 2024 zo goedkoop of luxe maken, zoals jij dat wilt. Boek voor een goedkope vakantie 2024 bijvoorbeeld een chalet Ardennen. Boek voor een luxe vakantie bijvoorbeeld een huisje met sauna en jacuzzi of een geheel verzorgde wellness vakantie.


samen in de jacuzzi in het bos

Mindervaliden vakantie 2024 boeken

Natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden een mindervaliden vakantie 2024 te boeken. Van geheel verzorgde rolstoelvakanties tot huur van een aangepast vakantiehuisje op basis van zelfvoorziening. Hoe groot je handicap ook is. In de meeste gevallen zal je op één van onze websites een rolstoelvakantie kunnen boeken.


mindervalide man met kleinkinderen en hond

Vakantie met huisdier boeken in 2024

Natuurlijk kun je ook in 2024 een vakantie met huisdieren boeken. Meestal gaat het dan om een vakantie met honden en daar hoort een vakantiehuis met omheinde tuin bij. Ook in deze categorie zal je last minute vakantie mogelijkheden kunnen vinden.


vakantie met grote groep familie

Weekendje weg met familie of vrienden

Familieweekend of vriendenweekend in 2024 boeken? Als specialist in grote vakantiehuizen, hebben wij altijd wel een passende vrienden- of familie accommodatie te huur. Zelfs voor grote groepen van 40, 50 of 60 personen. Grote groepsaccommodaties moet je wel lang van tevoren reserveren.


wellness behandeling

Rustgevende vakantie 2024 boeken?

Is 2023 een hectisch jaar geweest en toe aan een vakantie waar je echt tot rust kunt komen? Boek dan een rustgevende vakantie. Voor de echte innerlijke rustzoekers, een meditatie vakantie of mindfulness reis boeken, kan ook een inspirerend idee zijn.