Affilatie websites te koop bij De Vakantie Specialist.

Website kopen? Vakantie en vakantiehuis Websites te koop! Geld verdienen met je eigen website zonder enorme inspanning? Dat kan met deze affiliatie websites die nu te koop staan bij De Vakantie Specialist. Met een 2 tot 4 uur per week kan jij al een vakantie gerelateerde website onderhouden en maandelijks een extra inkomen genereren. Dat extra potentiële inkomen varieert van site tot site maar kan flink oplopen. Zie hieronder het overzicht van websites die te koop staan en de provisies van de laatste 12 maanden.

Nieuw, er worden binnenkort diverse single vakantie websites te koop aangeboden. Evenals onze website wintersport-oostenrijk.eu. Zie verder op deze pagina. Mindervaliden bungalows, zie onder is nog voor verkoop beschikbaar.

De vakantie specialist banner

Dit zijn de vakantie websites die verkocht mogen worden.

In de informatie op deze pagina zie je een overzicht van websites op affiliatie basis die momenteel te koop staan. Het zijn allemaal sites met historie, bezoekers en omzet.
gezin met hond in vakantiehuis

Géén garantie, wel ondersteuning.

Wat kun je van ons verwachten nadat je één of meer websites van ons hebt gekocht? We kunnen geen garantie geven op toekomstige opbrengsten maar wel de nodige ondersteuning bieden. Alle websites die nu te koop staan hebben een uitstekende basis en enorme potentie. Je kunt je investering, normaal gesproken, terugverdienen binnen een periode van 2 tot 4 jaar. Met de nodige kennis en inzet zelfs eerder. Ook wij kunnen echter geen koffiedik kijken en hebben géén glazen bol. De marktontwikkelingen, concurrentie, economisch klimaat en andere zaken hebben natuurlijk ook invloed.

Wordpress admin omgeving

Géén tijd of kennis van Affilate marketing?

Voor diegenen die wel interesse hebben in de aankoop van één of meerdere van onze vakantie websites het volgende: het is ook mogelijk om eigenaar van deze sites te worden zonder dat je in tijd of kennis hoeft te investeren. Je kunt eigenaar van een website worden waarbij wij het onderhoud en de commerciële ondersteuning blijven doen. Wij rekenen daarvoor wel een extra vergoeding. Dit is maatwerk en nader in te vullen. Het geeft jou als koper de zekerheid dat de site op niveau blijft en inkomsten zal blijven genereren. Dus bij deze constructie wordt jij eigenaar alleen dan met een maatwerk afspraak.

TradeTracker Affiliate

Waarom bieden wij deze vakantie- en vakantiehuis websites te koop aan?

Als je naar de websites van de Vakantie Specialist kijkt, zie je dat deze allemaal vakantie gerelateerd zijn. Ze zijn divers en je vind ze in alle segmenten. Het zijn te veel websites om te kunnen onderhouden en verder te ontwikkelen. Door de verkoop van een aantal websites krijgen we meer tijd en ruimte voor onze resterende sites en bieden we anderen een mogelijkheid van de succesformule te profiteren. Affiliate marketing biedt enorme kansen en met name de reisbranche is er perfect voor. Lees hier wat Roompot over affiliate marketing schrijft. Overigens zijn Roompot, Landal, EuroParcs, Natuurhuisje.nl en RCN vakantieparken partijen die zéér actief zijn in Affiliate marketing en waarbij wij intensief via o.a Tradetracker mee samenwerken.

Hoe zijn de prijzen tot stand gekomen?

De websites die wij te koop aanbieden hebben allemaal een stabiele basis én regelmatig inkomen. Indien je zo een website overneemt, kan je er wellicht tientallen jaren profijt van hebben. Maar je kunt zo’n site ook verder uitbouwen en doorverkopen. Dat is aan jou. De terugverdien termijn bedraagt zo’n 2 tot 4 jaar onder normale marktomstandigheden. Als je de provisie van de afgelopen 12 maanden keer 3 vermenigvuldigt, een verdientermijn van drie jaar, kom je ongeveer op de vraagprijzen uit die wij hanteren. Daarbij is de ene site net wat kansrijker dan de andere en hebben we op basis daarvan een prijs per website bepaald.

tradetracker affiliate partner

Te koop single vakantie websites.

We bieden 2 single reis website te koop aan. Met bezoekers en omzet. Op Affiliatie basis en inclusief de door ons opgezette “Vakantietool”. Dit zijn ze: Alleenstaande-reizen.com en single-wintersport.com. Met bezoekers, omzet, historie en goede groei mogelijkheden. ( Single wintersport is verkocht! ) Voor de verkoop van deze aantrekkelijke sites is een verkoop document gemaakt met uitgebreide informatie over bezoekersaantallen, omzet en andere belangrijke wetenswaardigheden. Binnenkort verschijnt deze informatie ook op Sitedeals. De sites worden te koop aangeboden middels een veiling op sitedeals waarop iedereen kan bieden.

single reis wijnproeverij

Website wintersport-oostenrijk.eu te koop.

Verkocht.
Dit is een echt pareltje, wintersport-oostenrijk.eu. Een website met eerste publicatie in 2012. Veel relevante content, goede posities op Google en bijpassend aanbod. Met bezoekers en omzet. Ook voor groepen. Ook op affiliatiebasis. Ook voor deze site is een verkoop document gemaakt. De site wordt binnenkort te koop aangeboden via Sitedeals, veiling.

wintersport plezier met vrienden

Website Te Koop mindervaliden bungalows

( Verkoop On Hold) dit i.v.m. laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie ). Mogelijk is deze verkoop stop tijdelijk.

Dit, de website mindervaliden-bungalows.nl, is de grootste in omzet en potentie. Deze site behoort zeker tot de marktleiders in Nederland en België als het om online boekingen van mindervaliden vakanties, vakantiehuizen en groepsaccommodaties gaat. Op tal van zoekwoorden hebben we qua vindbaarheid een toppositie. Zie verdere gegevens op deze pagina. De partij die deze mindervaliden vakantiehuis website overneemt, kan daar vele jaren een inkomen uit halen. Stabiele omzet, uitstekende mogelijkheden om verder te groeien. En voor de SEO specialist, de link met Hulpmiddelen, Mobiliteit en Zorg is eenvoudig te leggen. Een super kans dus!

mindervalide man met kleinkinderen en hond

Linkbuilding en de te verkopen sites.

Linkbuilding is een essentieel onderdeel bij het succesvol maken van een website. Wij hebben binnen ons eigen netwerk alsmede extern hier de nodige stappen voor gezet. De links naar de te verkopen websites binnen ons eigen netwerk blijven in ieder geval de eerste 3 jaar staan. Voor wat betreft de eventuele links van de te verkopen sites naar externe sites. Daar maken we maatwerk afspraken over vóór de verkoop. Duidelijkheid vooraf voor alles.

website verkopen

Verkoop informatie

Voor alle sites is een uitgebreid verkoopdocument beschikbaar die per mail op te vragen is.
Telefonisch contact is op afspraak mogelijk.